Scribere scribendo, dicendo dicere disces...


Blog de l'escriptor ENRIC SANÇ (pseudònim literari d'Enric Sanz Hernández). Poeta i professor de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Llicenciat en Economia per la Universitat de València, l'École de Commerce du Solvay i l'Université Libre de Bruxelles. Diplomat especialitzat en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves per l'ADEIT, Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. (Més info a la biografia).

dijous, 21 de novembre del 2013

La vellesa


Sterxu Villanueva diu "La vellesa" del llibre de poemes d'Enric Sanç: "Les hores concèntriques". Ed. Germania. Alzira, 2013. Podeu escoltar la seua veu i veure les imatges fent clic al següent enllaç del youtube: "La vellesa"

Us hi esperem demà divendres a les 19:30 a l'Auditori de la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona, dia de Santa Cecília patrona de la música a la presentació del poemari, recital de poemes amb l'acompanyament de la guitarra de Ferran Dalmau, la interpretació de Joan Amèric amb alguna de les cançons del seu repertori, i amb els versos oberts!

2 comentaris:

Elogi del no-res