Scribere scribendo, dicendo dicere disces...


Blog de l'escriptor ENRIC SANÇ (pseudònim literari d'Enric Sanz Hernández). Poeta i professor de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Llicenciat en Economia per la Universitat de València, l'École de Commerce du Solvay i l'Université Libre de Bruxelles. Diplomat especialitzat en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves per l'ADEIT, Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. (Més info a la biografia).

dimecres, 31 de juliol del 2013

Taller d'Escriptura Creativa (TEC II)

Carl Spitzweg. Rata de biblioteca

Tinc el plaer de comunicar-vos que el proper dimarts, 15 d'octubre de 2013 de 18:30 a 20:00 (nostre dia i horari habitual) serà la 1a sessió de la nostra II temporada del TALLER -quinzenal- d'ESCRIPTURA CREATIVA en la Biblioteca Municipal de la Pobla de Vallbona.

Per una part, evidentment, us espere a tothom i per altra espere que li féu ressò a l'esdeveniment per a què puga vindre tota la gent que puga i vulga. Recordeu que és gratuït i que es fa quinzenalment cada dimarts.

Dir-vos també que estic treballant vostres textos i que espere estiguen enllestits abans de començar novament les classes, on seguirem treballant nostra passió per la literatura: la poesia, els contes, els microrelats, la novel·la, etc. Així com totes nostres noves lectures i inquietuds.



ENRIC SANÇ
31 de juliol de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Elogi del no-res