Scribere scribendo, dicendo dicere disces...


Blog de l'escriptor ENRIC SANÇ (pseudònim literari d'Enric Sanz Hernández). Poeta i professor de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Llicenciat en Economia per la Universitat de València, l'École de Commerce du Solvay i l'Université Libre de Bruxelles. Diplomat especialitzat en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves per l'ADEIT, Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. (Més info a la biografia).

diumenge, 10 de maig del 2020

Antoni Ferrer i Enric Sanç


3 de maig de 2014
“El poeta Antoni Ferrer ha vingut a l'estand 28 d'Onada Edicions a la Fira del Llibre de València després d'estar signant exemplars de la seua Poesia Reunida (1979-2006), però al loro que amb uns versets més de no ho tindreu tot d'ell. Perquè els amants de la poesia tindrem la sort de rebre un nou regal en forma de llibre de poemes que serà presentat properament per l'Editorial Denes al poble de l'Eliana. No podem deixar d'anar-hi. Més d'una font privilegiada m'ha dit (açò entre nosaltres) que és un llibre excepcional i que Ferrer progressa, si cap, en el camí de la seua admirable veu poètica. Tot un luxe poder conversar-hi i ser uns minuts amb ell.” ENRIC SANÇ

2 de maig de 2020
ANTONI FERRER: "Bona vesprada, Enric. Et demane sinceres disculpes per no haver-te agraït degudament abans el Vides de vidre. Poemes 2013-2018., que m'enviares per Nadal. M'he llegit amb atenció el teu llibre, i m'han agradat molt la segona part, El cant del cant, i l'aire introspectiu de la tercera part: "mai no són les ferides inútils". I al final, la nostàlgia del Càntic i del Paradís impossible. Moltes gràcies, Enric. Aprofita 'il confinamento' per continuar escrivint. Cuideu-vos."

"¿Qui resseguir al tacte, sols al tacte,
tant ser ja haver sigut, ara silenci?
Potser només el vent,
potser només l'amor
volent més alt ressò quan de nou bufe."
ANTONI FERRER, 2005-2006.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Elogi del no-res