Scribere scribendo, dicendo dicere disces...


Blog de l'escriptor ENRIC SANÇ (pseudònim literari d'Enric Sanz Hernández). Poeta i professor de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Llicenciat en Economia per la Universitat de València, l'École de Commerce du Solvay i l'Université Libre de Bruxelles. Diplomat especialitzat en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves per l'ADEIT, Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. (Més info a la biografia).

dimarts, 12 de maig del 2020

Vicent Penya i Alexandre Navarro, poetes, a "Les hores concèntriques" (Editorial Germania. Alzira, 2013)

Vicent Penya

"Enric Sanç ha sabut combinar un estil avantguardista amb la poesia més popular. Explora el llenguatge poètic amb una abundància de jocs de paraules, riquesa lèxica, un ritme i una musicalitat personals i la recerca d'una estètica sobre la capacitat que presenta el to líric. Les temàtiques són suggeridores i fa una anàlisi brillant sobre els grans temes de la cultura universal i d'abstracció humana."


VICENT PENYA


Alexandre Navarro

"Enric Sanç, amb un elegant moviment d'aquell que és més pescador d'homes, pescador de vides, sap pouar de la millor tradició poètica -oriental i occidental, com si d'un divan goethià es tractara- per a presentar-nos aquesta obra, una obra de maduresa vital. Important quan afirma cante el present i em fa feredat el guanyat. Quin millor present, doncs, que aquest llibre? Sí, un escriptor aquàtic per la fluïdesa de la seua poesia, per la fertilitat que amara la seua lectura i per la visió, sempre més enllà, que la seua obra ofereix."


ALEXANDRE NAVARRO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Elogi del no-res